Meet & Seat cu KLM

KLM este prima companie aeriana care integreaza retelele de socializare in procesul de rezervare a biletelor de avion – Meat & Seat. Pasagerii care au bilete de avion achizitionate de la KLM isi pot conecta profilele Facebook sau LinkedIn la datele zborului pentru a vedea alaturi de cine va calatori. Prin intermediul acestui program, oficialii KLM vor sa conecteze pasagerii pentru a le transforma calatoria intr-una mai placuta.

Meet & Seat

Prin acest program, compania doreste sa faciliteze interactiunile pasagerilor ce calatoresc pe acelasi zbor pentru a le crea o calatorie mai interesanta. Astfel, pasagerii pot afla cu cine vor calatori, daca exista persoane cunoscute care vor calatori cu acelasi zbor sau pot identifica daca sunt pasageri care vor participa la aceleasi evenimente. Prin Meed & Seet pasagerii cu interese comune pot sa isi rezerve locuri alaturate sau sa isi rezerve acelasi taxi de la aeroport.

Pasagerii pot vedea ce alti calatori au ales acelsi zbor doar dupa ce acestia isi conteaza profilul de Facebook sau LinkedIn la datele zborului. Prin aceasta conexiune, pasagerii pot vizita si profilele colegilor de zbor. Cei care nu doresc sa furnizeze informatii personale, pot controla si customiza aceste informatii, astfe incat ceilalati pasageri contectati la Meet & Seat sa poata accesa doar informatiile pe care doriti dumneavoastra sa le impartasiti.

Meat & Seat este disponibil doar pentru zboruri lung curier international prin intermediul optiunii Manage My Booking. Pasagerii pot opta pentru ce loc doresc sa ocupe prin Manage My Booking cu cel mult 90 de zile si cu cel putin 48 de ore inainte de zbor.

KLM a demarat un proiect pilot pentru zborurile din Amsterdam ce au ca destinatii San Francisco, New York si Sao Paolo. In functie de rezultate, serviciul va fi disponibil si in alte tari pentru alte destinatii intercontinentale.

Puteti achizitiona bilete de avion de pe site-urile de specialitate sau de la operatorii de turism autorizati. Pentru o vacanta linistita, nu uitati asigurarea de calatorie!